Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Saariretki

    Teimme kesän lopussa retken pienen retken saareen. Mukana olivat 4 koiraa; Nipsu, Napo, Uuno sekä labbispentu Rox. Pakattiin mukaan hyviä eväitä, teltta, kamera ja hyvää reissumieltä.
   Saari oli pienen soutumatkan päässä. Koirat käyttäytyivät veneessä yllättävän hyvin, mitä nyt Nipsu ja Uuno meinasivat vähän jännittää. Rox ja Napo ottivat veneilyn aika iisisti. Nipsu on ainakin ollut todella vähän veneessä ja niin taitaa olla Uunokin.
Rox
   Perille päästyämme päästettiin koirat irti tutkimaan saarta ja kasattiin teltta. Loppupäivä chillailtiin ja otettiin kuvia. Yö teltassa meni paremmin kuin oletin. Hieman ahtaaksi tunnelma meinasi käydä neljän koiran ja kahden omistajan kanssa, mutta hyvin selvittiin.
Napo ui
   Heräiltyämme söimme ja otettiin aurinkoa. Koirista Napo ja Rox uivat vapaaehtoisesti. Mutta myös ihme tapahtui, sillä myös Uuno ja Nipsu uskaltautuivat uimaan vapaaehtoisesti! Tätä kumpikaan ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt.
    Koirilla oli reissussa tosi hauskaa, kun pystyivät olemaan kokoajan irti ja leikkimään keskenään. Jopa Neiti  Nipsu pystyi välillä hellittämään poliisin roolista ja leikkimään poikien kanssa. (Nipsun huom. Jonkunhan niitä poikiakin on komennettava! Muutenhan ne hyppii ihan silmille)
Uuno
Nipsulla on kivaa! Nipsu has fun!
Nipsu
   Säät suosivat ja varsinkin päivällä hellelukemiin asti. Kotiin oli kuitenkin lähdettävä jossain vaiheessa.  Molemmat kuitenkin totesimme, että uudestaan on pakko päästä! Ja uskon, että koirat ovat samaa mieltä.


katse oikeaan päin!
koko jengi
katse vasempaan päin!

Napolla on vahtivuoro käynnissä

Uuno söpistelee
Uuno kokeilee vettä
Uuno ja Nipsu
Nipa kahlailee
ja ui!!
vielä vähän lisää :)
Kuvia tuli nyt kyllä aika reilusti, mutta niistä saa parhaan käsityksen kuinka kivaa siellä oli :)

In English: We went to the island by boat last summer. There were 2 persons and four dogs; Nipsu, her brother Napo, Uuno and a labrador puppy Rox. We had a fun time and dogs enjoyed when they could be free and play together.  The weather were amazing and dogs especially Rox and Napo swam a lot. Also Nipsu and Uuno swam for the first time of their lives! It's pretty many pictures in this post but they were so nice that I had troubles to choose which one I would put here.
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti