Sivut

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Terveiset hierojalta ja tulevaisuuden suunnitelmia

Heippa!
      Käytiin maanantaina uudestaan hierojalla ja tuomio oli seuraavanlainen: selän trigger-pisteet olivat taas ihan jumissa. Muuten selkä taisi olla suhteellisen ok. Etupäässä oli hieman jäykkyyttä, mutta se ei ollut niin pahasti jumissa edelliseen kertaan verrattuna. Trigger-pisteet saatiin auki ja muutenkin koira hyvään kuntoon.       Kävellessämme hierontapaikkaan, Nipsu tiesi selvästi minne olimme menossa ja veti paikkaan (yleensä se vetää vain tosi harvoin).  Nipsu käyttäytyi paljon paremmin kuin edellisellä kerralla. Se oli myös tosi iloinen  käsittelyn loputtua. Toivottavasti jumit ovat nyt poissa ainakin vähäksi aikaa ja varsinkin viikonloppuna, sillä... meillä on näyttely.
    Näyttely on siis Äänekoskella, joten matkaan ei mene paljoa aikaa. Tuomarina on Päivi Eerola. Bedlingtoneja on ilmoitettu 2 kappaletta; Nipsu ja eräs toinen koira. Toivon vaan, ettei silloin sada vettä...

In English:
I took Nipsu masseur's place on last Monday. She had some problems with her back but the masseur was able to open them. After that Nipsu was really happy probably because of endorphines. She behaved better than at last time we were at masseur's place. I hope that her movements are a bit better now because we are going to dog show on Saturday. The show is near us and there are only two bedlingtons over there. The judge is Päivi Eerola. So we will see wheter Nipsu get a good grade or not...Also I wish that there aren't any rain.

Yritän saada Nipsusta uusia kuvia, mutta kesäaikaan ei tullut niitä räpsittyä melkein ollenkaan. I try to take more pictures of Nipsu because I didn't take pictures of her at last summer.

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti