Sivut

maanantai 27. elokuuta 2012

Ollaan nyt tehty Nipsun kanssa joka päivä treeniä vähäsen tuossa pihassa, tulevaa tokokurssia ajatellen. Meillä siis alkaa tän viikon torstaina kurssi. Se on jatkoa viime syksyn kurssille. Me kyllä ollaan unohdettu aika paljon asioita mutta Nipsu on nyt päässyt sen "oppimis taajuudelle" eli se tykkää tehdä ja sen yleisolemuskin on muuttunut touhukkaampaan päin.  Ollaan siis tehty ihan seuraamista, perusasentoja, paikallaoloa ja ihan perus katsekontaktia.  Hyvin alkaa sujua varsinkin kun naksutin on mukana kuvioissa. Nipsulle selvästi sopii operantti tapa opettaa asioita.

Olin eilen aivan häkeltynyt kun seuraamisliikkeessä Nipsu jopa heilutti häntäänsä! Ihanaa :) Oon vieläkin ihan innoissaan tästä.

Mulle tuli tänään kutsu bedlingtonkerhon syyskokoukseen ja sen yhteydessä olevaan syyspäivään. No harmi että osui tuolle viikonlopulle jo muuta menoa. Sekin kyllä liittyy koiriin .

Nipsu siis on viettänyt koiran elämää ihan normaaliin tapaan. Sen oma-aloitteisuun on tokoilun myöstä myös kasvanut, kun tänään kuulin rapinaa mun huoneesta se olikin Nipsu joka yritti muovipussista itse kaivella lelujaan  :D Hassu hauva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti