Sivut

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Agility 22.8.

Tänään taas agiliideltiin ja tässä selostukset:


Vasen lokero, alempi. Kun kannoimme esteitä kentälle, katsoin jo tuota neljän aidan neliötä kauhulla ja ajattelin mitähän tuosta tulee. No Ensin tehtiin alemman mallin mukaisesti. Koiralle tuli takaakiertoa ja ohjaajalle ohjausharjoituksia. Hyviä tommoset, ne on tosi kehittäviä. Siitä selvittiin ihan hyvin, Nipsulla tosin virta alkoi olla jo lopussa. Takaakiertoja ollaan harjoiteltu tolppien luona joten tämä oli helpompi meille. 
    "ylempään neliöön" mentiin kun Nipsu oli vähän levähtänyt. Se olikin sitten vaikeampaa, siinä nimittäin harjoiteltiin välistävetoja. Eli koira "heitetään" esteen yli ja "vedetään" esteen välistä ja sama uudestaan. Tämä oli vähän vaikeampi Nipsulle, mutta kun nappasi idean ja minä muistin pitää vauhdin tarpeeksi nopeana homma alkoi luistaa. Mentiin jopa 3 estettä tuolla tavalla peräkkäin! Sitten lopetettiin kun Nipsulla oli kivaa.

Keskimmäinen lokero: muuri,pituus,pussi. Aika perus. Haasteena varmaan pussi. Se kun oli meillä vasta vähän aikaa sitten. Aluksi meidän agiohjaaja piti pussia vähän ylhäällä jotta nipsun oli helpompi tulla sen läpi. Lopulta mentiin niin että Nipsu tuli pussin itse kokonaan.

Oikeanpuoleinen lokero: rengas, putki, aita, A-este. Kokeilin aluksi kokonaan mutta Nipsu päätti että hän ei hyppää aitaa. Ensin kierti sen ulkokautta ja myöhemmin sisäkautta. Asiaan vaikutti myös se että sillä on niin kova hinku Aalle että se juoksee sinne todella herkästi. Saatiin kyllä pari ihan onnistunutta kertaa. 


Kerron myöhemmin meidän kesästä tai mitä se Nipsun osalta tarkoitti
Hanna & Nipsu

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tää sun blogi!:) Laita vielä toi lukia jutska tonne sivulle nii pääsee teidän lukiaks...:D Oh my good kun työ meette jo vaikeita juttuja agissa, herää epäilys pärjätäänkö me ollenkaan tuossa teidän ryhmässä kun vihdoin sinne treeneihin päästään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Kyllähän te ihan hyvin meidän tyhmään ootte mukaan päässy. Ja meidän käy huonosti kyllä ens treeneissä...

      Poista