Sivut

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Millainen olikaan Jyväskylän näyttely tänä vuonna?

        Kävimme jo perinteeksi muodostuneessa näyttelyssä sunnuntaina 17.11., jolloin siellä oli FCI ryhmät 1,3,4,9,10. Seurasimme oman rodun eli bedlingtonit kokonaan ja voitto menikin sille koiralle, mitä veikkasin.
         Kierreltiin myös paljon jokapuolella ja katseltiin myyntikojuja. Tosin niitä taisi olla vähemmän kuin aikaisempina vuosina. Tänä vuonna en ostanut yhtään mitään, sillä olen menossa Helsingin voittaja näyttelyyn.

Oli "harmi" etten voinut ostaa hurtta outletista mitään, sillä tuotteet olivat tosi hyvillä alennuksilla.
       Kehiä oli aika paljon, mutta silti tuntui että tänä vuonna oli vähemmän koiria kuin edellisinä vuosina. Tilaa oli reilusti aikaisempiin vuosiin nähden.
       Isossa kehässä oli mukavaa oheisohjelmaa yleisölle, kuten lapsi ja lelukoirakilpailu, erilaisia lajiesittelyjä , joista kävimme katsomassa toko- ja agilityesitykset. Näyttelyssä oli myös mahdollisuus käydä mielenkiintoisilta vaikuttavilla luennoilla. Emme käyneet itse niissä, mutta toisaalta se jäi hieman harmittamaan.
       Loppukilpailut oli järjestetty Moulin Ruoge-elokuvan teeman mukaisesti. Ne olivat näyttävät ja musiikki soi kovaa. Välissä nähtiin myös Talentista tuttu villakoira Heka koiratanssimassa. Kun näyttelyn kaunein koira oli valittu, lähdimme väsyneinä ja uupuneina kohti bussiasemaa (joka ei onneksi ole kaukana).

tässä näkyy ryhmäkehien juontajan asua ja moulan rouge teemaa This is only picure what I have from that show :D
Palailen pian kertomalla Nipsun sunnuntainvietosta.

In english: We were in international dog show at 17.11 in Jyväskylä. I haven't notified Nipsu to show so I was there whitout dog. There were 1,3,4,9,10 of FCI dog groups. We watched bedlingtons and I guessed right when we discussed which dog would be best of breed. The show was well organized and there were more space than earlier years. There were also many companies which selled everything for dogs. I did buy anything because I will go watch Helsinki Winner dog show on December. Shows theme was the Moulin Rouge movie which was noticed from speakers clothes.

I will tell you later how did Nipsu spend her sunday...
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti