Sivut

maanantai 11. marraskuuta 2013

Mätsärissä

Käytiin pyörähtämässä oman kotipaikkakunnan mätsärissä 2.11. Päivä meni aika sähläykseksi syystä että olin itse siellä ottamassa ilmoittautumisia, pidin välillä Ainon koiria ja vein ja toin koiria autoon ja autosta pois. Nipsu oli Junnukehässä lainakoirana. Meni yllättävän hyvin siihen nähden mitä heillä oli aikaa tutustua toisiinsa ja harjoitella. Minun kanssa Nipsu oli pienissä koirissa ja saatiin punainen nauha. Punaisissa ei sijoituttu. Ymmärrän kyllä hyvin koska Nipsun kehäesiintyminen ei tosiaan ollut parasta mahdollista. Ja muutenkin se perseili näyttelypaikalla. Nipsun veljellä Napolla meni kuitenkin hyvin ja se oli PUN1 BIS7!!  Paikalla nähtiin myös treenikaveri Glooriaa sekä muita koirakamuja.

Itse olisin halunnut käydä viimelauantaina agilitymölleissä lähipaikkakunnalla mutta ei sitten päästykään lähtemään sinne. Olisin halunnut nähdä miten Nipsu juoksee radalla vai juokseeko ollenkaan pienen tauon jälkeen. No joku toinen kerta sitten.

Lähitulevaisuudessa ei tapahdu ihmeempiä meidän osalta. Kova hinku olisi agilityyn ja tokoon, mutta kyytiongelmat vaivaavat. Ensi vuonna Nipsu menee todennäköisesti ainakin Jyväskylään  näyttelyyn helmikuussa. Itse menen nyt tulevana viikonloppuna katsomaan näyttelyä.  Suunnitelmissa olisi kuvauttaa Nipsulta lonkat ja kyynärpäät ihan vain sen takia, että voidaan turvallisin mielin harrastella agilityä. Ja onhan se rodun terveystilanteenkin takia ihan mielenkiintoista tietoa.
Tämmönen kuvaton postaus tälläkertaa...  postausehdotuksia saa laittaa tulemaan! Millaiset jutut olisivat kiinnostavia lukea?

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti