Sivut

perjantai 31. toukokuuta 2013

Kevättä rinnassa...

.... se tarkoittaa että agility alkaa!!!
Oikeastaan se alkoi jo 21.5. mutta ei anneta sen haitata.  Kerron nyt meidän agilityn ensimmäisestä kerrasta. Nyt meillä on hieman erilainen ryhmä kuin viime vuonna. Meitä on 3 koirakkoa entisestä ryhmästä. Tämä ei ollenkaan haittaa, on mukava että tutustuu uusiin ihmisiin. Ohjaajia meillä on tässä ryhmässä vain yksi. Mutta laatu korvaa määrän eikös niin ;)

Aloitimme hieman kertailemalla esteitä ja sitten menimme rataa.
Kuvassa näkyy rata. Itse olisin aloittanut hieman pehmeämmin ehkä 5 esteen radalla, mutta tuostakin hengissä selvittiin. Nipsu oli vähän hukassa aluksi ja normaali putkikaan ei meinannut onnistua, puhumattakaan pimeään putkeen lähettämisestä. Myöskin vauhti oli täysin kateissa. Takaakierrotkin vähän hakusessa. Kuitenkin saatiin hyviä suorituksia lopuksi, joskin vauhtia olisi voinut olla enemmän.
    Sivussa olivat myös kepit ja rengas, joita pystyi harjoittelemaan itsenäisesti. Kepit meillä menee ihan ok. Välillä ne menee tosi hyvin ja melko itsenäisesti mutta joskus Nipsu ei liiku mihinkään. Tosi hassua.
   Lopuksi otettiin vain vauhtipätkää missä taisi olla aita, aita, putki, putki, aita. Ideana oli juosta vain mahdollisimman lujaa. Ja löytyihän sitä vauhtia!

Terkuin







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti