Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevään ja kesän suunnitelmia

Heippa!

     Olin tällä viikolla paikallisen kennelkerhon kokouksessa, jossa pohdittiin tulevaa harrastuskautta ja mitä harrastusmahdollisuuksia heillä on mahdillista
järjestää.
     Tänne on siis tulossa muutama toko ryhmä ja agilityä. Molemmista olen tosi innoissani ja pyritään osallistumaan molempiin. Agility jatkuu varmaankin siitä mihin viime syksynä jäätiin. Tokossa ajattelin että voisimme yrittää pyrkiä alokas-ryhmään. Nipsu osaa kuitenkin jo jonkun verran, joten ihan alkeisiin ei meidän kannata lähteä.Mukava ettei tarvitse mennä kauemmaksi  harrastuksiin.
      Ollaan nyt pikkuhiljaa herätty "talviunilta" eli ollaan alettu muistuttelemaan mieleen joitain tokojuttuja. Sivulletuloa, seuraamista ja istu-maahan-seiso- juttuja kaikenlaisilla variaatioilla. Ihan hyvällä menestyksellä noita ollaan tehty harjoittelun määrään suhteutettuna. Nyt pitää vielä siirtää harjoittelua enemmän ulos ja isompaan häiriöön, jotta saadaan toimintavarmuutta ja keskittymistä parannettua.
     Nipsu on ilmoitettu myös Tuurin näyttelyyn kesäkuulle. Sen takia yritän kasvattaa sille nyt näyttelyturkkia, joten en voi (vielä) leikata sille kesätukkaa. Suunnittelin että teen sen sitten näyttelyn jälkeen. Näillä näkymin Nipsu käy tuolla Tuurin näyttelyssä ja sitten syksyllä ilmoitan sen Jyväskylän näyttelyyn.
     Tällaisia harrastusmietteitä tälläkertaa. Täällä olisi viikonloppuna mätsäri, katsotaan mennäänkö. Toivottavasti keväiset säät jatkuvat sillä Nipsu ei ainakaan tykkää märästä ja sateesta.

Aurinkoista kevättä kaikille!
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti