Sivut

tiistai 20. marraskuuta 2012

Vähän tokoa

Tänään sitten treffattiin Saaran ja Glorian kanssa
tokon merkeissä. Kerrankin siitä on kuvia! Tosi huonoja kyllä mutta silti




paikallaoloa


Hyvin pönöttää paikoillaan
Joo, meni ihna hyvin. tosin jatkossa pitää edes jollain ajatuksen tasolla miettiä mitä tehdään ja mistä palkkaan. Kun nuo suunnittelemattomat treenit on vähän hmm. tyhmiä ja tehottomia. Tehtiin vähän sivullaoloja, seuruuta (onnistui huonoiten) ja paikallaoloja pari.  Sivullaolot ihan ok. Palkkasin paljon pelkästä kontaktista kun otti aika paljon häiriötä viereisestä tiestä ja Gloriasta. Seuruut aika huonoja. Oma vika. Paikallaolot parhaita. Otettiin vaan istuallaan. Kerran Saara oli jo vapauttanut G:n ja se meni Nipsun eten heilumaan mutta Nipsu pysyi paikoillaan!! Tästä oon oikein ilonen, vaikka häiriötä ei olla treenattu paljon yhtään. Sitten vielä 1 lyhyt ja 1 pitkä (1 min) paikkis. Siinä Nipsu ja Gloria oli n. 3 metrin päässä toisistaan. Aika kivuttomasti meni tuo 1 minuuttikin. Eli tältä osin jäi hyvä mieli. Siihen lopeteltiin ja käveltiin kotiin. 

Pitäisi löytää treenausahkeruutta ja paikka missä on valot, koska ei ainakaan heti keksitty paikkaa, missä ois vähän häiriötä ja valot. Pimeä tulee tosi nopeaan. 

Tämmöstä tälläkertaa! En tosiaan ota nykyään paineita tästä blogista (sen on näköstäkin) mutta yritän päivitellä tätä aina kun muistan/jaksan/on aikaa sille. 

Terkuin Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti