Sivut

perjantai 2. marraskuuta 2012

Agilityn viimeinen kerta

1-2 aita 3.puomi 4.aita 5.putki 6.aita 7.A-este 8.putki 9.aita 10. putki
4. esteen kohdalla oleva katkoviiva tarkoittaa että siinä välissä oikeasti oli enemmän tilaan kuin kuva antaa ymmärtää. 
Juu tällainen oli meidän agilityn viimeisen kerran rata. Minä ja Nipsu ei oltu kumpikaan oltu agilityssä kuukauteen, joten oltiin aika pallo hukassa.

 No tutustuttiin rataan ja 1-4 esteet olin oikealla puolella. Sitten heitin Nipsun putkeen ja aika hyvin se sinne menikin. Menin vähän vastaan putken päähän ja otin sen vas käteen. 6. esteen jälkeen tein valssin. 7-8 ei ongelmia (muistaakseni). putken päästä ohjasin Nipsun aidalle ja tästä takasin putkeen. Tämä loppu 8-10 esteet meni mun mielestä parhaiten.

 Tosiaan aikaa meillä meni jotain vähän reilu minuutti. Nopeammin oltais päästäy MUTTA itse kusin aika pahasti. Eli melkein joka esteen kohdalla juuri kun Nipsu oli ponnistamassa itse epäröin hetken ja tein jaloilla pientä steppausta joten Nipsu alkoi myös epäröimään. Tähän meni sitten aikaa ja säätämistä riitti. Muuten jäi ihan hyvä mieli. Saatiin palkinnoksi vielä 1. ruusuke. Oltiin meidän ryhmässä neljänsiä mutta ei se haittaa!! Oltiin kuitenkin voittajia.

 Kivaa oli ja toisaalta haikeaa että ryhmä loppui. Ja en tiedä ollenkaan miten meidän agilityn harrastamisen käy. Jokatapauksessa talvi pidetään taukoa ja katellaan keväällä järjestääkö meidän kennelkerho jotain vai pitääkö mennä kauemmaksi. Kivaa se tosiaan olisi ja me molemmat Nipsun kanssa tykätään siitä mutta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti