Sivut

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Trimmaus

Nipsun karva oli taas päässyt venähtämään pitkäksi, joten koitti trimmauksen aika. Sain kaverilta koneenkin lainaan, joten otin myös koneosat. Tälläkertaa karvaa lähti paljon pois ja Nipsulla on melkein kesäturkki. Olin ehkä hieman aikaista leikata se noin lyhyeksi, mutta se kasvaa kyllä pian takaisin ja Nipsulla on kyllä takkeja mitä se voi käyttää lenkillä. Nipsu käyttäytyi trimmatessa paremmin kuin odotin. Eihän se siitä pidä, mutta alkaa sietää sitä paremmin ja paremmin. Palkkailin sitä nyt myös hyvästä käytöksestä ja tällä oli varmasti vaikutusta asiaan.

In English: Nipsu's coat were quite long again, so it was time to groom her. I borrowed also a grooming machine so I could also cut machine parts of her coat. At this time I cut her coat quite slim almost like summer coat but luckily hair will grow fastly. Nipsu's behaviour is getting better and better while grooming. I gave trick when she behaved well.

jälkeen - after

jälkeen - after
Nyt suunta on kohti kasvattajan kotia. Nipsu jäi valitettavasti kotiin, mutta se pääsee seuraavalla reissulla mukaan. I'm going to Nipsu's breeder's place right now. Unfortunately Nipsu stayed home but I will take her next time when I go there. 

Kevät terveisin Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti