Sivut

torstai 12. joulukuuta 2013

Joululahjatoiveita

Heippa!! Joulu tekee tuloaan ja ajattelin listata vähän joullahjatoiveita. Yleensä mun on aika vaikea keksiä lahjatoiveita - tai sitten se on liian helppoa :D Nyt yritän kuitenkin pitää järjen mukana ja listata tähän toiveita mitä Tarvitsen/ Nipsu Tarvitsee.
Hello everybody!  Christmas is coming so I thought make some list what I or Nipsu hope for christmas present. I tried plan only that kind of things what I or Nipsu really need. 

Trimmauskone Andis AGC Super 2-Speed
Uusi trimmeri olisi todella tarpeellinen, koska beduthan on trimmattavia ja niiden turkkia pitäisi trimmata usein. Ja onhan se itsellekin kivempi että oma koira näyttää siistiltä.
New grooming machine would be the most important what I need at the moment. As you know bedlington is a breed which have to groom. kuva lanattu täältä.

Treeniliivi Berra Pro, musta

Treeniliivi olisi kanssa tosi kiva ja kätevä. Tosin me ei käydä tällähetkellä missään ohjatuissa treeneissä, joten tämä saa odottaa vielä. Saahan sitä aina toivoa :Dkuva täältä

Nipsu varmasti toivoisi ehkä uusia leluja mutta kaikkein eniten uskoisin että se arvostaisi yhteistä aikaa. Nyt varsinkin viime aikoina on jäänyt luvattoman vähän aikaa pikku-hurttimukselle koeviikon takia. Tämän aion ehdottomasti korjata loman aikana. Suunnitelmissa onkin pitkiä lenkkejä ja muuta mukavaa.
Nipsu would hope new toys for her but I think that she would like also time. That we could have fun and go often walk and so on. 
Itse tykkäisin kovasti ja varmasti Nipsukin siitä, että päästäisiin harjottelemaan tokoa ja/tai agilitya johonkin ryhmään.
Me and Nipsu would like that we could go to agility or obdience group to train. That would be the  best gift. And also time what we can spend together.

Tämä postaus jäi vähän lyhyeksi, mutta palailen pian kuvien kera! This post stayed little short but I will make anouther post soon with pictures!

Hanna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti