Sivut

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uutta uutta!

Mitä posti toikaan?


Trimmauspöytä!!

Siinä on myös hihnanpidike


Ja hurtan houdtex haalari syksyn kurakeleille
Tilattiin siis trimmauspöytä Saaran kanssa yhteiseksi ja uskoisin, että tälle tulee käyttöä. Hyvästi trimmauksen jälkeinen selkäkipu  ja tervetuloa ergonomisempi trimmausasento. Nyt voin opettaa Nipsulle myös paremmin trimmattavana oloa. Ja ton saa kätevästi kasaan, joten se on helppo säilyttää ja ottaa mukaan näyttelyihin. Sanoisin siis että kannattava ostos. Pinta tuntui käteen todella pitävältä eli ei pitäisi olla liukas koirallekaan. Pöydän alkuperäinen hinta oli 109€, mutta se oli 20% alennuksessa, joten hinnaksi jäi 87.20€. Pöydän mitat ovat pituus 76 cm, leveys 46 cm ja korkeus 86 cm, jotka ovat ihan riittävät. (tietysti mulle, kun oon pitkä ihminen pöytä olisi voinut olla vähän koskeampi)  

   Sitten Hurtan kurahaalari. Se tulee tarpeeseen, sillä Nipsun edellinen haalari on mystisesti kadonnut jonnekin. Ei siis kotiin vaan se on jäänyt johonkin. Tämäkin oli alennuksessa (-50%) ja hinnaksi jäi 33,45€. Laitan vielä myöhemmin kuvaa millainen tuo on Nipsun päällä. 
 In english: We bought grooming table with my friend. We will need it a lot. she has also breed who have to groom and (finally) she begin interest in with it.  It was in sale so it cost only 87.20€.  I bought also hauler. Nipsu will need it in the autumn. I will post later how it looks on Nipsu. 

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti